Natuurlijk Magazine van Landal GreenParks

Contentmanagement en -creatie voor relatiemagazine Landal GreenParks

Landal GreenParks biedt haar gasten een comfortabel verblijf midden in het groen. De vakantieaanbieder deelt dan ook graag mooie verhalen over de natuur en de eigenheid van de regio’s in relatiemagazine Natuurlijk. Wij verzorgen sinds 2005 het contentmanagement en de contentcreatie.

Duurzaamheid

Met ruim 80 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Hongarije is er altijd wel een mooie bestemming in natuur te vinden. Landal GreenParks heeft duurzaamheid als belangrijke pijler, zowel voor de parken en de gasten als voor de relaties met partners, leveranciers en eigenaren.

Tips en ideeën

Twee keer per jaar zorgen wij dat inspiratiemagazine Natuurlijk (76-84 pagina’s) boordevol staat met tips en ideeën voor het buitenleven en fijne vakanties. We halen pareltjes uit de regio’s naar boven, schrijven over fantastische wandelingen en fietstochten, duiken in de cultuur en verdiepen ons in alle vernieuwingen op de parken. We zorgen dat de redactionele formule, content en uitstraling blijven aansluiten op de identiteit van de organisatie. Tekst, eindredactie en contentmanagement verzorgen we binnenshuis, de vormgeving in samenwerking met onze partner Zabriski.

Lees ook het interview met commercieel directeur Erik van Essen.

Wervingscampagne voor LUMC

Voor het LUMC ontwikkelden we een wervingscampagne voor anesthesiemedewerkers. Op basis van storytelling, met de medewerkers als ambassadeurs.

PUMmagazine drie Oegandese vrouwen in hun atelier

Contentstrategie voor de nieuwe app PUM

PUM Netherlands senior experts besloot het papieren PUM magazine in te ruilen voor een contentgedreven app. Wij ontwikkelden de contentstrategie en werkten nauw samen met ontwerpers en bouwers. Ook verzorgen we maandelijks de content voor de app.