Margot Drullman

Junior communicatieadviseur met een fascinatie voor taal. Koos toen het puntje bij paaltje kwam niet voor een talenstudie, maar voor een studie communicatie. Acht na 3 jaar collegezalen de tijd rijp voor wat hands-on experience. Onmiskenbaar talent voor multitasken. Ondersteunt projecten. Staat klanten te woord. Schrijft leuke posts. Brainstormt mee. Of haalt een halfje bruin voor haar collega’s.

 

Is opvallend analoog voor een lid van de digital native generatie. Doet niet aan selfies en 30 minuten Insta per dag is haar max. OMG! Doet als het uitkomt aan sport. En breit in de winter een sjaal of twee. Ondernemend type met opvallend side-hustle: verkoopt zelfgemaakte samenvattingen online voor grof geld.

 

Italofiel door de onweerstaanbare combinatie van lekker eten, goede koffie, mooi weer én gelato. Keukenprinses met voorliefde voor pasta’s. Steekt handen uit de mouwen als het moet. Bijvoorbeeld om de paté van pa te bereiden met een ouderwetsche gehaktmolen. Gaat wat minder subtiel te werk wat betreft muziek (ABBA), literatuur (Nicolas Sparks) of films (romkom). Is verder wel heel aardig.

 

[email protected]

Pepijn Dros

Tekstschrijver. Heeft geen verstand van offertes en planningen, wél een zesde zintuig voor de juiste tone of voice. Schrijft over alles, van een artikel over Asset Liability Management tot het scenario voor een Bollo-strip. >>

Linda Tordoir

Adviseur met schrijftalent. Of schrijftalent met adviseurskwaliteiten? Hoe dan ook een handige combinatie. Woordenwaterval. Vergadertijger. Podiumbeest. Investeert veel in de relatie met haar klanten. >>

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere