Anouk Weverling

Met afstand de jongste werknemer van Lamar communicatie. Werkstudent met de doortastendheid van een ervaren rot in het vak. Belt, schrijft en shared net zo makkelijk als ze de vaatwasser uitruimt. Spreekt naast Nederlands en Engels een aardig mondje beeldtaal. Heeft dan ook oog voor mooie plaatjes, die ze graag vastlegt met een imposante digitale spiegelreflexcamera. Wham, bam, Instagram.

Gaat naar de sportschool, maar niet te vaak. Krijgt maar geen genoeg van Kensington en ritselt daarom keer op keer kaarten voor wéér een gig van deze Utrechtse rockers.

Heeft voor haar leeftijd al heel wat van de wereld gezien: Sri Lanka, China, Terschelling. Prefereert echter een diepvriespizza boven curry, pekingeend en cranberries. Kreeg ooit een konijn voor haar sweet sixteen, heeft slechts één jurk en drinkt graag zoethoutthee.

[email protected]

Lyanne Lamar

Naamgever. Baas. Altijd druk met iets met een c: communicatie, content of cultuur. Is erg van de inhoud. Vindt ondernemen het leukste wat er is en is trots op bijna 25 jaar Lamar communicatie. >>

Judith Oost Lievense

Communicatieadviseur die zegt waar het op staat. Luistert goed. Analyseert scherp. Bouwt graag bruggen en huizen. En drinkt ondertussen hele sloten rooibosthee. >>

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.