Sociaal Jaarverslag voor G4S

G4S staat voor een veilige woon-werk- en leefomgeving. De beveiligingsorganisatie verzorgt veilig geldtransport, beveiligt bedrijven en grote evenementen en biedt veiligheidstrainingen, zoals EHBO en bhv. G4S klopte bij ons aan met de vraag: ‘Hoe laten we onze maatschappelijke betrokkenheid zien aan klanten en medewerkers?’. G4S wilde graag een mooi magazine voor hun Sociaal Jaarverslag 2018, passend in een reeks magazines die ze komend jaar uitbrengen.

 

Nieuw jasje

Voorheen verscheen het sociaal jaarverslag van G4S alleen online. De content bestond voornamelijk uit korte teksten en video’s. Samen met onze samenwerkingspartner Enchilada verdiepten we ons met veel plezier in de opdracht. We ontwikkelden een contentformule en namen voor het design van het magazine de huisstijl van G4S als uitgangspunt. Door grafische elementen uit te lichten en bijvoorbeeld een extra lettertype en kleurpalet toe te voegen, wordt de opmaak spannend en divers.

 

Qua uitstraling en tone of voice staat in het magazine de mens áchter onze veilige samenleving centraal. We vertalen dit in de titel G4S cares, de cover waarop een medewerker staat en in de inhoud, waar mooie verhalen, projecten en fotografie het sociale gezicht van G4S laten zien.

 

Bekijk ‘m ook online.

Naam en identiteit voor CodyCody

Valori Software Improvement ontwikkelde een totaalconcept gericht op groei en ontwikkeling van softwareontwikkelaars. En vroeg Lamar communicatie te helpen met het in de markt zetten van deze innovatieve aanpak.

Wervingscampagne voor LUMC

Voor het LUMC ontwikkelden we een wervingscampagne voor anesthesiemedewerkers. Op basis van storytelling, met de medewerkers als ambassadeurs.

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.