In dit magazine geven we een antwoord op alle vragen bij het ontwikkelen van een contentstrategie. Wat wil je bereiken? Ken je je doelgroep? Hoe organiseer je het maken van content en hoe zorg je voor een eigen geluid? Dat, en veel meer, vind je in ons online magazine Le Mag.

Voor wie is dit magazine?

Voor iedereen die meer wil weten over contentmarketing. Met artikelen, interviews, video´s en infographics vertellen we het complete verhaal. Toegankelijk genoeg voor als je nog niet zoveel weet over contentmarketing, met genoeg diepgang voor als je al thuis bent in contentmarketing.

Archief

Wil je de vorige nummers van Le Mag. bekijken? Dat kan hier!

Le Mag. voorjaar 2017

Le Mag. najaar 2017

Le Mag. voorjaar 2018

Le Mag. najaar 2018

Naar het magazine

Vul onderstaand formulier in en we sturen je een mailtje als het nieuwe nummer van Le Mag. online staat:

Je persoonsgegevens worden conform onze Privacy statement verwerkt.


Ik werk voor mezelf, geen personeel2-5 werknemers6-10 werknemers11-50 werknemers51-100 werknemers101-500 werknemers500+ werknemers


Wij doen nog (vrijwel) niets met contentmarketingWe doen al wat met contentmarketing, maar hebben nog geen goede contentstrategieWe doen al wat met contentmarketing en hebben ook al een goede contentstrategie


IdentiteitDoelstellingDoelgroepVerhaalMiddelenKanalenOrganisatie

Ja, ik vind het prima dat ik het magazine ontvang en dat Lamar Communicatie mij via email op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen. Mijn gegevens worden alleen met Lamar Communicatie gedeeld, niet met andere organisaties.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere