Lyanne Lamar

Naamgever. Baas. Altijd druk met iets met een c: communicatie, content of cultuur. Is erg van de inhoud. Gelooft heilig in de kracht van goede content. Signaleert, acquireert en presenteert. Verontrustend detail: heeft tientallen foto’s van haar man op kantoor hangen.

Kampt met hardnekkige aardigheid, maar staat desondanks al heel wat jaar haar mannetje. Vindt ondernemen het leukste dat er is en maakt zich sterk voor meer Duracell-vrouwen in het bedrijfsleven. Is erg van de structuur en leert ambtenaren dan ook resultaatgericht schrijven.

Lyanne woont op steenworp afstand van de Veemarkt en wordt zen van wroeten in de aarde van Jisp. Reist de wereld over, maar leest onderweg wel stiekem haar mail. Kan niet zonder haar e-reader, kijkt zelden tv maar heeft toevallig altijd het programma gezien dat tijdens de lunch besproken wordt. Fluit soms per ongeluk mee met de radio, maar … ietwat vals.

 

[email protected]

Pepijn Dros

Tekstschrijver. Heeft geen verstand van offertes en planningen, wél een zesde zintuig voor de juiste tone of voice. Schrijft over alles, van een artikel over Asset Liability Management tot het scenario voor een Bollo-strip. >>

Merel Jongejan

Met ingang van 1 september ondersteunt Merel Jongejan het team van Lamar communicatie op projecten.   [email protected]

Contact

H.J.E. Wenkebachweg 123
1096 AM Amsterdam
020 760 26 70
[email protected]

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang de beste content over content in je mailbox!
ErrorHere