Koosje Heurter

Tekstschrijver, eindredacteur en illustrator in één. Glimlach van oor tot oor. Schaakt graag op meerdere borden tegelijk en heeft aan een half woord genoeg. Type niet lullen maar poetsen. Gruwt van spelfouten. Doet nooit moeilijk als er moeilijke dingen makkelijk gemaakt moeten worden.

Pensioencommunicatie? Been there. De werkstraf in beeld? Done that. Creëert content in welke vorm dan ook: tekst, beeld of infographic. Verruilde de Rietveldacademie ooit voor een studie Nederlands. Gaf op Curaçao les op een jongensschool en schrijft nog steeds graag voor het onderwijs.

Koosje verstaat de kunst van het omdenken en kookt dus out-of-the-box. Vaste pop-up kok van de Dag van de Content. Prefereert Febo boven Michelin. Draagt soms een broekpak, maar is verder heel aardig.

 

[email protected]

Linda Tordoir

Adviseur met schrijftalent. Of schrijftalent met adviseurskwaliteiten? Hoe dan ook een handige combinatie. Woordenwaterval. Vergadertijger. Podiumbeest. Investeert veel in de relatie met haar klanten. >>

Judith Oost Lievense

Communicatieadviseur die zegt waar het op staat. Luistert goed. Analyseert scherp. Bouwt graag bruggen en huizen. En drinkt ondertussen graag rooibosthee. >>