Koosje Heurter

Tekstschrijver, eindredacteur en illustrator in één. Glimlach van oor tot oor. Schaakt graag op meerdere borden tegelijk en heeft aan een half woord genoeg. Type niet lullen maar poetsen. Gruwt van spelfouten. Doet nooit moeilijk als er moeilijke dingen makkelijk gemaakt moeten worden.

Pensioencommunicatie? Been there. De werkstraf in beeld? Done that. Creëert content in welke vorm dan ook: tekst, beeld of infographic. Verruilde de Rietveldacademie ooit voor een studie Nederlands. Gaf op Curaçao les op een jongensschool en schrijft nog steeds graag voor het onderwijs.

Koosje verstaat de kunst van het omdenken en kookt dus out-of-the-box. Vaste pop-up kok van de Dag van de Content. Prefereert Febo boven Michelin. Draagt soms een broekpak, maar is verder heel aardig.

 

[email protected]

Lyanne Lamar

Naamgever. Baas. Altijd druk met iets met een c: communicatie, content of cultuur. Is erg van de inhoud. Vindt ondernemen het leukste wat er is en is trots op bijna 25 jaar Lamar communicatie. >>

Judith Oost Lievense

Communicatieadviseur die zegt waar het op staat. Luistert goed. Analyseert scherp. En drinkt ondertussen graag rooibosthee. Klust in het weekend bij als hockeycoach. Bouwt graag bruggen en huizen. >>

Dag van de Content 2017

Op donderdagmiddag 12 oktober vieren we de jaarlijkse Dag van de Content. Mis het niet en meld je hier aan.

Gezocht: bevlogen stagiair communicatie (m/v)

Ben jij een hbo-student Communicatie en geloof je net zo in de kracht van goede content als wij? Lamar communicatie zoekt een stagiair voor de periode september- januari. Lees hier wat je kunt verwachten of neem meteen contact op met Lyanne .