Daphne Damiaans

Schrijven als roeping: kan dat? Ja, dat kan. Tekstschrijver met een fascinatie voor de kracht van verhalen. Van alle markten thuis. Publiceerde haar eerste en enige roman op 18-jarige leeftijd. Wereldburger die zich overal thuis voelt. Schreef als geboren Haarlemmer zonder blikken of blozen een editie van de 100% Amsterdam toeristengids.

Studeerde journalistiek, geschiedenis en een blauwe maandag nieuwe media. Koppelt een nieuwsgierige aard aan een avontuurlijke inborst. Heeft een merkwaardige fascinatie voor Oost-Europa. Kameraad Damiaans woonde na het winnen van een schrijfwedstrijd 2 jaar lang gratis en voor niets in een appartement het voormalige Oost-Berlijn. Stralende verschijning, maar dat heeft niks te maken met haar bezoek aan Tsjernobyl (zegt ze).

Leeft bewust, ontbijt graag buiten de deur en zou graag vaker rokjes dragen. Eet geen vlees en verbrandt derhalve voornamelijk groenten, peulvruchten en granen. Houdt het hoofd koel in een chaotische wereld. Volgt yoga-lessen bij een YouTube-yogajuf genaamd Adriene, maar is verder heel aardig.

Judith Oost Lievense

Communicatieadviseur die zegt waar het op staat. Luistert goed. Analyseert scherp. Bouwt graag bruggen en huizen. En drinkt ondertussen graag rooibosthee. >>

Anouk Weverling

Met afstand de jongste werknemer van Lamar communicatie. Werkstudent met de doortastendheid van een ervaren rot. Belt, schrijft, fotografeert en shared net zo makkelijk als ze vaatwasser uitruimt.

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.