Anouk Weverling

Met afstand de jongste werknemer van Lamar communicatie. Werkstudent met de doortastendheid van een ervaren rot in het vak. Belt, schrijft en shared net zo makkelijk als ze de vaatwasser uitruimt. Spreekt naast Nederlands en Engels een aardig mondje beeldtaal. Heeft dan ook oog voor mooie plaatjes, die ze graag vastlegt met een imposante digitale spiegelreflexcamera. Wham, bam, Instagram.

Gaat naar de sportschool, maar niet te vaak. Krijgt maar geen genoeg van Kensington en ritselt daarom keer op keer kaarten voor wéér een gig van deze Utrechtse rockers.

Heeft voor haar leeftijd al heel wat van de wereld gezien: Sri Lanka, China, Terschelling. Prefereert echter een diepvriespizza boven curry, pekingeend en cranberries. Kreeg ooit een konijn voor haar sweet sixteen, heeft slechts één jurk en drinkt graag zoethoutthee.

[email protected]

Linda Tordoir

Adviseur met schrijftalent. Of schrijftalent met adviseurskwaliteiten? Hoe dan ook een handige combinatie. Woordenwaterval. Vergadertijger. Podiumbeest. Investeert veel in de relatie met haar klanten. >>

Pepijn Dros

Tekstschrijver. Heeft geen verstand van offertes en planningen, wél een zesde zintuig voor de juiste tone of voice. Schrijft over alles, van een artikel over Asset Liability Management tot het scenario voor een Bollo-strip. >>

Gezocht: bevlogen tekstschrijver

Wegens vertrek van collega Koosje zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze en creatieve tekstschrijver/eindredacteur. Je maakt content voor online en offline, en regelt het projectmanagement van je eigen producties. Daarbij werk je niet alleen nauw samen met de  communicatieadviseurs binnen het bureau, maar ook met klanten en samenwerkingspartners.