Op donderdag 11 oktober vieren we onze jaarlijkse Dag van de Content!

Wat we gaan doen? Een schrijfproeverij. We bieden je een kijkje in onze eigen keuken. Een passievolle spreker en 3 praktische workshops maken dat je naar huis gaat met zin om te schrijven én nuttige handvatten.

Programma

Ga er maar aanstaan: in weinig woorden een compleet verhaal vertellen. Inclusief kop, staart en boodschap die blijft hangen. Als columnist heeft openingsspreker Carolien Spaans (De Volkskrant, JAN, de VARAgids) dit ambacht als geen ander onder de knie.

Met een goede portie inspiratie van Carolien op zak ga je zelf aan de slag in workshops. Hoe schrijf je een knaller van een kop, waarom is schrappen soms beter dan schrijven en waar haal je toch dat briljante tekstidee vandaan? Zakelijk tekenaar Anne Boertien verblijdt ons met haar visuele impressies van de dag.

De DvdC is natuurlijk niet compleet zonder borrel mét hapjes, dus daar sluiten we ook dit jaar mee af.

Locatie

Je bent vanaf 15.30 uur welkom bij Impact Hub Amsterdam, aan de achterkant van het Tropeninstituut. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende (betaalde) parkeerruimte in de buurt.

 

Aanmelden + workshops

De juiste invalshoek, een krachtige kop en geen woord te veel. Kort gezegd zijn dat de belangrijkste elementen van elke tekst. Tijdens onze workshops leggen we je uit hoe ook jij ze te pakken krijgt. Schrijf je hieronder in en kies meteen welke twee workshops jij bij voorkeur wilt volgen.
We slaan je gegevens op met als enig doel de administratie en organisatie van de Dag van de Content.

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.