Dag van de Content 2017

Op 12 oktober vanaf 15.30 uur vieren we de Dag van de Content 2017, op een mooie locatie niet ver van ons kantoor. Voor de 10editie hebben we de krachten gebundeld met Enchilada, de creatieven achter onze huisstijl en website. Deze keer gaan we samen met de bezoekers en een aantal boeiende sprekers op zoek naar alternatieven voor geschreven content. Zo gaan we dieper in op de kracht van beeld en geluid en in welke vorm je die kunt inzetten voor je communicatie.

Over de ‘Dag’

Elk jaar, op een donderdag in oktober, vieren we de Dag van de Content. Voor veel creatieve disciplines bestonden al ‘dagen’, zoals de Dutch Design Weeks, de Dag van de Architectuur en de Dag van de Fotografie. Maar er was nog niets om de waarde van goede content te onderstrepen. Dus organiseerden wij in oktober 2008 de eerste Dag van de Content.

Delen en vieren

Op de Dag van de Content nodigen we klanten en relaties uit om met ons een middag lang kennis en ervaringen te delen, ons team te ontmoeten en onze aanpak nóg beter te leren kennen. Elk jaar stellen we een inspirerend programma samen rond het bedenken, maken en verspreiden van content. Met presentaties van onszelf of van externe experts, korte workshops rond actuele ontwikkelingen en altijd een gezellige borrel na. Thema’s van de laatste jaren waren onder andere Storytelling, Contentmarketing, Online content maken en Contentmapping.

 

Meld je nú aan voor de Dag van de Content 2017 . Eind augustus ontvang je meer informatie over het programma.

 

Dag van de Content 2017

Op donderdagmiddag 12 oktober vieren we de jaarlijkse Dag van de Content. Mis het niet en meld je hier aan.

Gezocht: bevlogen stagiair communicatie (m/v)

Ben jij een hbo-student Communicatie en geloof je net zo in de kracht van goede content als wij? Lamar communicatie zoekt een stagiair voor de periode september- januari. Lees hier wat je kunt verwachten of neem meteen contact op met Lyanne .