Ben jij of ken jij er zo eentje?

Bevlogen stagiair communicatie (m/v)

Lamar communicatie is op zoek naar een enthousiaste student Communicatie voor de stageperiode september-januari.

 

Zo eentje dus …

En wij zoeken niet zomaar een stagiair, maar een 2e of 3e-jaar mbo- of hbo-student Communicatie die initiatiefrijk én creatief is. Zo eentje die precies wil weten hoe het eraan toegaat op een communicatiebureau. Die net zo makkelijk planningen en offertes opstelt als op strategisch niveau met ons meedenkt. ‘s Ochtends zijn eigen teksten schrijft en ’s middags meegaat naar een afspraak met een klant. Uiteraard krijg je een smartphone, laptop en auto van de zaak. Echt? Nee, geintje natuurlijk. Wat dan wél?

 

Wij:

  • bieden jou een leerzame stage, waarin je volledig meedraait met de dagelijkse praktijk;
  • zijn benieuwd naar de kennis en nieuwe ideeën die jij meebrengt;
  • bieden een prima stagevergoeding.

 

Over Lamar communicatie

Lamar communicatie is een Amsterdams bureau gespecialiseerd in het bedenken en maken van inspirerende content vanuit een goed doordachte strategie. Dat doen we voor  uiteenlopende klanten.De harde kern van ons bureau wordt gevormd door een team van strategisch denkende contentspecialisten en copywriters die aan een half woord genoeg hebben. Waar nodig doen we een beroep op ons uitgebreide netwerk van freelance communicatieprofessionals.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Lyanne  of bel 020 560 60 40.

 

Bannermarketing voor Consolidated

Voor Consolidated ontwikkelden we een bannercampagne met als doel meer demo-aanvragen voor Dakota, het online platform voor dakmanagement.

Social Media volgens Suzanne

‘Privé ben ik al een tijd actief op social media. Nu ik voor Lamar communicatie ook steeds meer mogelijkheden ontdek om…

Dag van de Content 2017

Op donderdagmiddag 12 oktober vieren we de jaarlijkse Dag van de Content. Mis het niet en meld je hier aan.

Gezocht: bevlogen stagiair communicatie (m/v)

Ben jij een hbo-student Communicatie en geloof je net zo in de kracht van goede content als wij? Lamar communicatie zoekt een stagiair voor de periode september- januari. Lees hier wat je kunt verwachten of neem meteen contact op met Lyanne .