Ben jij of ken jij er zo eentje?

Bevlogen stagiair communicatie (m/v)

Lamar communicatie is op zoek naar een enthousiaste student Communicatie voor de stageperiode september-januari.

 

Zo eentje dus …

En wij zoeken niet zomaar een stagiair, maar een 2e of 3e-jaar mbo- of hbo-student Communicatie die initiatiefrijk én creatief is. Zo eentje die precies wil weten hoe het eraan toegaat op een communicatiebureau. Die net zo makkelijk planningen en offertes opstelt als op strategisch niveau met ons meedenkt. ‘s Ochtends zijn eigen teksten schrijft en ’s middags meegaat naar een afspraak met een klant. Uiteraard krijg je een smartphone, laptop en auto van de zaak. Echt? Nee, geintje natuurlijk. Wat dan wél?

 

Wij:

  • bieden jou een leerzame stage, waarin je volledig meedraait met de dagelijkse praktijk;
  • zijn benieuwd naar de kennis en nieuwe ideeën die jij meebrengt;
  • bieden een prima stagevergoeding.

 

Over Lamar communicatie

Lamar communicatie is een Amsterdams bureau gespecialiseerd in het bedenken en maken van inspirerende content vanuit een goed doordachte strategie. Dat doen we voor  uiteenlopende klanten.De harde kern van ons bureau wordt gevormd door een team van strategisch denkende contentspecialisten en copywriters die aan een half woord genoeg hebben. Waar nodig doen we een beroep op ons uitgebreide netwerk van freelance communicatieprofessionals.

 

Meer weten?

Neem dan contact op met Lyanne  of bel 020 560 60 40.

 

Themanummer SPW-magazine

Voor veel (té veel) mensen die bijna met pensioen gaan, is het aanvragen ervan één groot abracadabra. SPW besloot de tegenaanval in te zetten met het toegankelijke én inhoudelijke themanummer ‘Bijna met pensioen’.

Pensioencommunicatie in 60 seconden

Informatie over je pensioen of een nieuwe pensioenregeling uitleggen kan ook kort en bondig. Kijk maar!

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.