Digitaal content delen: méér dan een online magazine

Bij online publiceren denk je al snel aan je klantenmagazine. Maar ook andere publicaties zijn uitstekend geschikt om digitaal te delen. Een paar voorbeelden van publicaties, gemaakt met de tool van Instant Magazine.


Event magazine

Eventmagazine Dell for Entrepreneurs

Organiseer je een evenement? Stuur een digitaal magazine naar de deelnemers om hen te laten weten wat er op het programma staat en hun interesse op te wekken.  Ook voor het verslag achteraf is een digitaal magazine een goed instrument, met foto’s, video’s en links naar de presentaties.


Corporate magazine

Corporate magazine PwC

Een online corporate magazine is een goede manier om klanten en prospects op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen in de sector, en producten en diensten onder de aandacht te brengen.


Inspiratiemagazine

Inspiratiemagazine Forbo

Inspireer en informeer bestaande en potentiële klanten met een origineel magazine. Bied lezers interessante inhoud aan, gebruik testimonials en laat de toepassingen van producten zien. Ideaal voor het bouwen van je merk en het creëren van loyaliteit. Pagina’s uit een online publicatie kunnen ook gemakkelijk gedeeld worden.


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InHolland

Met een periodieke nieuwsbrief met veel foto’s en video’s informeer je klanten en medewerkers en genereer je traffic naar je website. Zo’n nieuwsbrief hoeft niet eens heel veel content te bevatten. Zes of acht pagina’s is al heel geschikt!


Personeelsmagazine

Een uitnodigend personeelsblad met fantastische foto’s en originele video’s helpt om de loyaliteit van de werknemers te vergroten.


Jaarverslag

Jaarverslag Catharina Ziekenhuis

Een jaarverslag in digitale vorm is ideaal. Een digitaal jaarverslag bevat niet alleen veel visueel aantrekkelijke content, maar kan ook audio (podcasts!) en video bevatten. Zo presenteer je op een aantrekkelijke manier waar je bedrijf voor staat, wat er is bereikt en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn.


Productcatalogus

Inspiratiemagazine Volvo

Ontwikkel je een digitale productcatalogus, dan bereik je gemakkelijker je doelgroep. Niet alleen kun je de catalogus voorzien van handige bestelformulieren, ook kunnen lezers direct doorklikken naar de website om de producten te bestellen. Updaten van de catalogus is simpel en snel gedaan.


Whitepaper

Met een digitaal whitepaper claim je je autoriteit, door kennis te delen. Door het whitepaper achter een aanvraagformulier te plaatsen, kun je bovendien leads genereren.

Juliëtte Geers van Sdu: ‘De contentmarketingstrategie is niet van de afdeling Marketing & Communicatie!’

Een contentmarketingstrategie staat aan de basis van een organisatie. Het is geen campagne, geen project. Een contentmarketingstrategie gaat over het…

Schrijven in 5 stappen

Schrijven: wij doen het elke dag. Maar ook bij ons gaat dat niet vanzelf. Tussen een leeg scherm en een perfecte tekst zitten ten minste 5 stappen.

Le Mag., het online magazine van Lamar communicatie

Heb je ons online magazine al gezien? In samenwerking met Instant Magazine geven we twee keer per jaar Le Mag. uit. In dit online magazine delen we kennis, interviewen we vakgenoten en geven we handige tips. Kan jouw contentmarketing wel een boost gebruiken? Schrijf je in en je ontvangt van ons een mailtje als het nieuwe nummer online staat. Een link naar de vorige nummers vind je hier.