Digitaal content delen: méér dan een online magazine

Bij online publiceren denk je al snel aan je klantenmagazine. Maar ook andere publicaties zijn uitstekend geschikt om digitaal te delen. Een paar voorbeelden van publicaties, gemaakt met de tool van Instant Magazine.


Event magazine

Eventmagazine Dell for Entrepreneurs

Organiseer je een evenement? Stuur een digitaal magazine naar de deelnemers om hen te laten weten wat er op het programma staat en hun interesse op te wekken.  Ook voor het verslag achteraf is een digitaal magazine een goed instrument, met foto’s, video’s en links naar de presentaties.


Corporate magazine

Corporate magazine PwC

Een online corporate magazine is een goede manier om klanten en prospects op de hoogte te houden van interessante ontwikkelingen in de sector, en producten en diensten onder de aandacht te brengen.


Inspiratiemagazine

Inspiratiemagazine Forbo

Inspireer en informeer bestaande en potentiële klanten met een origineel magazine. Bied lezers interessante inhoud aan, gebruik testimonials en laat de toepassingen van producten zien. Ideaal voor het bouwen van je merk en het creëren van loyaliteit. Pagina’s uit een online publicatie kunnen ook gemakkelijk gedeeld worden.


Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InHolland

Met een periodieke nieuwsbrief met veel foto’s en video’s informeer je klanten en medewerkers en genereer je traffic naar je website. Zo’n nieuwsbrief hoeft niet eens heel veel content te bevatten. Zes of acht pagina’s is al heel geschikt!


Personeelsmagazine

Een uitnodigend personeelsblad met fantastische foto’s en originele video’s helpt om de loyaliteit van de werknemers te vergroten.


Jaarverslag

Jaarverslag Catharina Ziekenhuis

Een jaarverslag in digitale vorm is ideaal. Een digitaal jaarverslag bevat niet alleen veel visueel aantrekkelijke content, maar kan ook audio (podcasts!) en video bevatten. Zo presenteer je op een aantrekkelijke manier waar je bedrijf voor staat, wat er is bereikt en wat de verwachtingen voor de toekomst zijn.


Productcatalogus

Inspiratiemagazine Volvo

Ontwikkel je een digitale productcatalogus, dan bereik je gemakkelijker je doelgroep. Niet alleen kun je de catalogus voorzien van handige bestelformulieren, ook kunnen lezers direct doorklikken naar de website om de producten te bestellen. Updaten van de catalogus is simpel en snel gedaan.


Whitepaper

Met een digitaal whitepaper claim je je autoriteit, door kennis te delen. Door het whitepaper achter een aanvraagformulier te plaatsen, kun je bovendien leads genereren.

De beste remedie tegen schrijfangst is … schrijven

Als je het internet afstruint op writers block vind je allerlei goede remedies tegen schrijfangst. Douchen, schilderen of gitaar spelen..Maar de beste remedie tegen schrijfangst is: schrijven!

Bannermarketing voor Consolidated

Voor Consolidated ontwikkelden we een bannercampagne met als doel meer demo-aanvragen voor Dakota, het online platform voor dakmanagement.

Gezocht: bevlogen tekstschrijver

Wegens vertrek van collega Koosje zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze en creatieve tekstschrijver/eindredacteur. Je maakt content voor online en offline, en regelt het projectmanagement van je eigen producties. Daarbij werk je niet alleen nauw samen met de  communicatieadviseurs binnen het bureau, maar ook met klanten en samenwerkingspartners.