Wij zijn

Lamar communicatie is als strategisch contentspecialist betrokken bij alle fases van het communicatieproces. Wij verzorgen strategie- en planontwikkeling, contentmarketing en contentmanagement. Ook maken we waardevolle content voor campagnes, websites, (online) magazines, nieuwsbrieven en animaties. Onze klanten zijn maatschappelijke organisaties, pensioenuitvoerders, verzekeraars en commerciële bedrijven.

Wij zoeken

In het kleine, maar fijne team van Lamar communicatie heeft iedereen een eigen rol. Jij bent een uitstekende tekstschrijver voor uiteenlopende offline en online content. Of het nu gaat om ingewikkelde teksten makkelijk maken, content schrijven die inspireert, een interview afnemen of een heel verhaal in een paar woorden vatten: jij wordt overal enthousiast van. Geen contentvorm is jou als allround tekstschrijver te gek. Daarnaast ben je een eindredacteur die de puntjes op de -i- zet en redactionele projecten in goede banen leidt. Je werkt nauw samen met onze adviseurs en schakelt net zo makkelijk zelf met klanten. Bij grotere projecten brief je collega’s en freelancers. Je duikt graag in de inhoud en verdiept je in de volle breedte van het vak. Je schrijft voor klanten én voor ons online magazine Le Mag.

Jij bent
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding afgerond, zoals Nederlands of journalistiek.
  • Je bent vertrouwd met SEO, social media en analytics.
  • Je hebt minimaal drie jaar bureau-ervaring.
  • Je schrijft foutloos Nederlands en kunt je stijl moeiteloos aanpassen aan de opdracht.
  • Je bent zeer kundig op het gebied van (stevige) eindredactie.
  • Je kunt goed samenwerken, met collega’s, samenwerkingspartners én met onze klanten.
  • Je bent flexibel en schrikt niet van deadlines.
  • Je gaat voor het beste eindresultaat en bent niet bang om nieuwe dingen uit te proberen.
Wij bieden

Je krijgt een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring, neemt deel aan de pensioenregeling en ontvangt een bonus als de resultaten goed zijn. Plus een fijne flexplek met eigen laptop, een lekkere lunch én goede koffie. Lamar communicatie biedt bovendien volop opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature of over Lamar communicatie, neem dan contact op met Lyanne Lamar, telefoon 020 560 60 40.  Lijkt het je wat om bij ons te werken, stuur dan je motivatie en cv uiterlijk op 20 november a.s.naar [email protected]

Gezocht: bevlogen tekstschrijver

Wegens vertrek van collega Koosje zijn we per direct op zoek naar een ambitieuze en creatieve tekstschrijver/eindredacteur. Je maakt content voor online en offline, en regelt het projectmanagement van je eigen producties. Daarbij werk je niet alleen nauw samen met de  communicatieadviseurs binnen het bureau, maar ook met klanten en samenwerkingspartners.